Wie wij zijn

Wij zijn een wereldwijd opererende boutique training-agency op het gebied van leiderschapsgedrag:  bedrijfsmatig handelen en gedragsontwikkeling gebaseerd op het 3D leiderschapsmodel van William James Reddin. Ons team bestaat uit trainers en consultants met een afgeronde sociale wetenschap en/of bedrijfskunde studie en ruime ervaring in het bedrijfsleven bij corporate organisaties.

Impact

Als sinds 1972 gaan we voor een diep leerresultaat, die een voelbare en aantoonbare impact heeft hoe leiders zich gedragen en de resultaten die zij opleveren met hun mensen.

Ambitieus

We werken voor klanten met grote ambities: om te veranderen, om te groeien, om meerwaarde te leveren aan klant, mens en maatschappij. Wat de ambities ook zijn, wij dragen graag bij om deze te realiseren.

Mensgericht

In onze trainingen sta jij als mens centraal, met jouw gedrag, jouw stijl, jouw kennis, jouw praktijk, jouw reflecties, jouw leervermogen. We bieden een veilige leeromgeving, waarin jij je helemaal kunt richten op jouw eigen ontwikkeling.

MODERN

We bieden blended oplossingen, een combinatie van online leer- en assessment technologie met groepsinteractie en action based learning voor een optimaal leerresultaat. Daarbij gebruiken we ook moderne inhoudelijke inzichten, modellen en concepten, zoals Agile, Lean, Design Thinking, Growth Hacking, Conscious Capitalism, Theory U en Deep Democracy.

GEDEGEN

Onze trainingen zijn gebaseerd op het degelijk wetenschappelijke leiderschapstheorie van dr. William James Reddin. De assessments die we gebruiken zijn ook wetenschappelijk getoetst. Als we samenwerken met partners verwachten we dezelfde degelijkheid.

Ons team

Petra Hendriksen
owner Reddin Leadership

Hein Hendriksen
owner W.J. Reddin & Associates B.V.

Alejandro Serralde
managing director Reddin Assessments

Paul Cornelisse
Raad van Advies

Rob Tummers
Raad van Advies

Onze partners

Behavorial Science System
Prof. dr. Robin Stuart-Kotze

The Next Learning Valley
Francois Walgering
Jos Maassen

ACOR – Adaptive Cycle of Resilience
Toon Abcouwer
Otte-Pieter Banga
Arne Eindhoven

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
We maken graag tijd voor een goed gesprek. Bel of mail ons!

Contact

Reddin Leadership

Jacob Catslaan 9
3852BT Ermelo
Netherlands

M + 31 6 150 30 477
T + 31 341 55 11 17

info@reddinleadership.com