Assessments

Vanuit ons wereldwijd opererende boutique agency bieden wij assessments ter ondersteuning van talent management, gebaseerd op ons 3D Leiderschapsmodel. De online diagnose tools voorspellen of kandidaten voldoen aan de prestatie-eisen, geven een analytische basis voor ontwikkeling van aanwezig talent door gerichte ontwikkelplannen en leveren een systematische methode om de prestaties van sleutelpersonen in de organisatie die al goed presteren hoog te houden.

 

We bieden ook advies aan investeringsmaatschappijen, om te beoordelen of potentiële acquisities of investeringsdoelen het talent in huis hebben om de benodigde veranderingen te realiseren. De assessments worden afgenomen in samenwerking met Reddin Assessments in USA/Mexico.

 

Assessments worden vaak ingezet als instrumenten in een persoonlijke leiderschapsontwikkelproces. Dat ziet er als volgt uit:

 1. De betreffende persoon doet het assessment Managerial Effectiveness Diagnosis (MED)
 2. De persoon ontvangt feedback via het Effective Leadership Report (ELR)
 3. De persoon maakt een actiepland gebruik makend van het Talent Competitiveness Report (TCR)
 4. Zijn/haar team neemt de Climate Survey af en doet mee in een gefaciliteerde team building analyse met het Managerial Climate Report (MCR)
 5. De persoon doet na een aantal maanden de 360-graden analyse, evalueert zijn/haar voortgang en stelt nieuwe acties op vanuit het 360-graden Improvement Report (360-IR)

 

Selectie assessments om prestaties te voorspellen 

Reddin Leadership biedt diverse rapporten om toekomstige prestaties te voorspellen om risico’s te verlagen bij het aannemen van kandidaten voor leiderschaps -of salesrollen. De rapporten geven aanbevelingen voor de meest passende posities voor de kandidaten en geven een indicatie waar zij het best tot hun recht komen en het meest zullen bijdragen. 

 • Talent Predictability Report (TPR)
  Biedt een analytische samenvatting van de belangrijkste kenmerken van de kandidaat voor lijnmanagement of hogere leiderschapsrollen 
 • Sales Predictability Report (SPR)
  Biedt een samenvatting van de belangrijkste sterke en zwakkere punten van een salespersoon 
 • Operations Effectiveness Report (OER)
  Biedt een samenvatting van de belangrijkste skills van niet-leidinggevende werknemers 
 • Managerial Requirements Profile (MRP)
  Zorgt dat rollen worden ontworpen gebaseerd op de verwachtingen van een leiderschapspositie 
 • Sales Skills Profile (SSP)
  • Zorgt dat rollen worden ontworpen gebaseerd op de verwachtingen van een salespositie.

Assessments om prestaties te verbeteren in het ontwikkelproces 

Onze tools geven informatie over leiderschap – en salesgedragingen; ze bieden een analyse van de huidige situatie, zodat gerichte acties genomen kunnen worden om prestaties te verbeteren. Deze rapporten worden daarmee het ontwikkelplan. 

 • Effective Leadership Report (ELR)
  Biedt informatie over welke leiderschapsstijl iemand nu toepast en de huidige situatie en hoe effectief iemand is in het beïnvloeden van anderen 
 • Talent Competitiveness Report (TCR)
  Toepasbaar voor mensen die hun prestaties en effectiviteit willen verbeteren. Dit rapport laat zien hoe effectief iemand is in het managen van relaties, taakuitvoering en groepinteracties in de organisatie 
 • Sales Competitive Report (TSR)
  Gericht om het concurrentievermogen en de effectiviteit te maximaliseren van salespersonen. We weten dat salesmensen effectiever zijn als ze in staat zijn om anderen te beïnvloeden. Dit rapport stelt hen in staat hun interpersoonlijke relaties en salesvaardigheden te verbeteren, hun persoonlijke motivatie te vergroten en te streven naar verantwoord ondernemen. 

Assessments om prestaties op peil te houden 

Reddin Leadership biedt twee rapporten en software om de prestaties van mensen op peil te houden. Na ruim vier decennia ervaring hebben wij de gewoonten ontdekt die mensen in staat stelt om in verschillende situaties optimaal te presteren. 

 • Effective Leadership Report (ELR)
  Biedt informatie over welke leiderschapsstijl iemand nu meestal toepast en laat zien wanneer deze stijl in verkeerde situaties toepast. We adviseren dat dit rapport jaarlijks wordt gebruikt om de leiderschapsstijl van iemand te bekijken en veranderingen op te merken in gedrag. 
 • Executive Result Driver (ERD).
  Mensen kunnen hun gedrag aanpassen als ze weten waar ze mee bezig zijn. Een van de sleutels tot succes is het vermogen om je gedrag aan te passen op de verwachtingen die de rol aan je stelt. Dit rapport laat 400 mogelijke acties zien om prestaties te versnellen, te borgen of te belemmeren en vergelijkt deze met de acties die in de rol van je worden verwacht. De gaten worden zichtbaar gemaakt zodat gerichte acties genomen kunnen worden om de prestaties te verbeteren. Dit assessment is gevalideerd door de London School of Economics en wordt vooral gebruikt voor senior executives als tool voor coaching. 
 • Emerson Suite.
  Dit platform stelt leiders en managers in staat om te exceleren en een high performing cultuur te creeëren door eigenaarschap en team effectiviteit te vergroten.

 

Een jaarlijks lidmaatschap geeft toegang tot de suite van diagnose instrumenten om prestatieniveaus van managers en salesmensen te voorspellen, te verbeteren en te borgen. Het biedt ook de kennis om de rapporten te interpreteren en maximale waarde te halen uit de tools, waarbij ook nieuwe werkwijzen ontstaan.  Sommige organisaties kiezen ervoor om specifieke assessmentinstrumenten aan te schaffen op basis van actuele behoefte, oftewel per individuele assessment. Ook dat is mogelijk. Team assessment advies behoort ook tot de mogelijkheden. 

Meer weten? info@reddinleadership.com

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reddin Leadership

Jacob Catslaan 9
3852BT Ermelo
Netherlands

M + 31 6 150 30 477
T + 31 341 55 11 17

info@reddinleadership.com