3D Leiderschap

Action-learning programma voor leiders met groeiambities

Het 3D Leiderschapsprogramma is gebaseerd op de bewezen 3D Leiderschapstheorie van prof. dr W.J. Reddin. Het biedt een intensieve, diepe leerervaring en zou je een daarom een “intensieve leiderschaps-reset retreat” kunnen noemen. Het start op zondag eind van de middag en loopt door tot vrijdag begin van de middag. Elke avond werk je tot laat door met jouw groep aan opdrachten. De tijd wordt daarmee optimaal benut voor een maximaal resultaat.

Leiderschapsgedrag wordt daadwerkelijk veranderd: sensitiever, responsiever, adaptiever en effectiever. Leiders leren situaties aan te voelen, te analyseren en keuzes te maken hoe hierop in te spelen. Dit is stevig verankerd in de eigen praktijk en je ontwikkelt het reflectief vermogen om dit duurzaam verder te ontwikkelen. Als je deze leiderschapstraining doet met meerdere mensen uit de organisatie ontwikkel je samen de “3D-taal” om elkaar aan te spreken op gedrag en resultaten.

1. Voorbereiding

  • 3D Leiderschapstheorie lezen en 15 studieopdrachten
  • Assessment(s) doen
  • Intakegesprek met trainer

2. Action Learning Week

  • Oefenen – begrijpen van de 3D methode
  • Praktijkcases – toepassen van 3D methoden in diverse situaties, sensitief worden om eigen leiderschapsstijl te kiezen, hierop te reflecteren, feedback hierop te krijgen en geven

3. Praktijk

  • Ervaren van toepassen van 3D in eigen praktijk
  • Reflecteren en verbeteren van toepassing in de praktijk

Voordat je de 5 aaneengesloten trainingsdagen volgt krijg je een grondige theoretische voorbereiding. Hierdoor ken je de theorie al en ben je tijdens de trainingsdagen volledig bezig met  interactieve groepsopdrachten. Door het intensieve programma jij tot het uiterste uitgedaagd en op jezelf terug geworpen, net als in jouw uitdagingen praktijksituatie. Daardoor wordt jouw leiderschapsgedrag in 1 week écht duurzaam veranderd. Je wordt als leider écht sensitiever, adaptiever en effectiever en bereikt na afloop betere resultaten met jouw team.

The Regular rate ticket sales has ended!

Startdatum

nov 01 - 06 2020
Expired!
Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem

Locatie

Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem
Bakenbergseweg 277, 6816 VP Arnhem
Website
https://www.grootwarnsborn.nl/
Categorie
QR Code

Meer inspiratie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *