Managers Effectiviteit Seminar®: 3D_Leadership Week

Leer als leider om met de 3D theorie nieuwe, innovatieve en uitdagende kansen te benutten en complexe problemen op te lossen. Het 3D Leiderschapsprogramma biedt een intensieve, diepe leerervaring, een zogenaamde “intensieve leiderschaps-reset retreat”. Leiderschapsgedrag wordt daadwerkelijk veranderd: sensitiever, responsiever, adaptiever en effectiever. Leiders leren situaties aan te voelen, te analyseren en keuzes te maken hoe hierop in te spelen. Dit is stevig verankerd in de eigen praktijk en je ontwikkelt het reflectief vermogen om dit duurzaam verder te ontwikkelen. Als je de training doet met meerdere mensen uit de organisatie ontwikkel je samen de “3D-taal” om elkaar aan te spreken op gedrag en resultaten.

Het programma bestaat uit 3 fasen:

1.       Voorbereiding

  • 3D Leiderschapstheorie lezen en 15 studie-opdrachten
  • Assessment(s) doen
  • Intakegesprek met trainer

2.       Action Learning week

  • Oefenen – begrijpen van de 3D methode
  • Praktijkcases – toepassen van 3D methoden in diverse situaties, sensitief worden om eigen leiderschapsstijl te kiezen, hierop te reflecteren, feedback hierop te krijgen en geven

3.       Praktijk

  • Ervaren van toepassen van 3D in eigen praktijk
  • Reflecteren en verbeteren van toepassing in de praktijk

Voordat je de 5 aaneengesloten trainingsdagen volgt krijg je een grondige theoretische voorbereiding. Hierdoor ken je de theorie al en ben je tijdens de trainingsdagen volledig bezig met  interactieve groepsopdrachten. Door het intensieve programma jij tot het uiterste uitgedaagd en op jezelf terug geworpen, net als in jouw uitdagingen praktijksituatie. Daardoor wordt jouw leiderschapsgedrag in 1 week écht duurzaam veranderd. Je wordt als leider écht sensitiever, adaptiever en effectiever en bereikt na afloop betere resultaten met jouw team.

The Deelname aan het 3D Leiderschap programma ticket sales has ended!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *